Hedelmäinen suklaakakku

Lähettäjä Iina Ryynänen

Valmistusaika noin 2 tuntia

Annoksia 6

Ääniä yhteensä: 346

Ainekset

Hedelmätäyte:

12 taatelia
1 banaani
½ omena
3 rkl kaakaojauhetta
2 rkl psyllium-jauhetta

Suklaakuorrute:

8 taatelia
3 rkl kookosöljyä
½ dl vettä
3 rkl Puhdistamon Suklaapakkaus-jauhetta
2 rkl psyllium-jauhetta

Valmistusohje

Kuori omena ja banaani, ja pilko ne taateleiden kanssa pienemmiksi paloiksi. Mittaa kaikki ainekset psylliumia lukuunottamatta blenderiin/monitoimikoneeseen ja aja sileäksi soseeksi. Lisää lopuksi psyllium, sekoita nopeasti uudelleen, kaada massa irtopohjavuokaan (Ø 15 cm), levitä tasaiseksi ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Valmista suklaakuorrute. Pilko taatelit pienemmiksi paloiksi ja laita blenderiin sulan kookosöljyn, veden ja suklaapakkausjauheen kanssa. Aja sileäksi soseeksi, lisää psyllium, anna koneen käydä vielä hetki ja levitä kuorrute irtopohjavuokaan hedelmätäytteen päälle. Laita kakku jähmettymään jääkaappiin pariksi tunniksi.

Koristele kakku ennen tarjoilua esimerkiksi raakakaakaojauheella. Leikkaa paloiksi ja nauti!

Resepti kokonaisuudessaan osoitteessa: http://shapeandcake.blogspot.fi/2014/08/hedelmainen-suklaaraakakakku.html