Chiquita supersnack - itsetehty välipalapatukka (gluteeniton)

Lähettäjä Anne Ponkkonen

Valmistusaika 30 min.

Paistoaika 20 min.

Annoksia n. 12 kpl

Ääniä yhteensä: 379

Ainekset

2 kuorittua Chiquita banaania
1 dl kookosmaitoa (tai appelsiinimehua)
1 dl maapähkinälevitettä
2 rkl (kookos)sokeria
1 tl kanelia
½ dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1 dl kookosjauhoja (kaurajauhoja)

Koristeluun: pähkinärouhetta ja sulatettua suklaata

Valmistusohje

1. Soseuta banaani haarukalla tai sauvasekoittimella kulhossa
2. Sekoita muut aineet banaanisoseen joukkoon. Jos massa on liian löysää lisää hieman jauhoja.
3. Levitä massa voideltuun pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta.
4. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä.
5. Koristele jäähtynt pohja sulateulla suklaalla ja leikkaa annospaloiksi.