Banaaniraparperipiirakka

Lähettäjä Muitaki

Valmistusaika 10 min

Paistoaika 30 min

Annoksia 8

Ääniä yhteensä: 363

Ainekset

1 banaani
1½ dl maustamatonta jogurttia
1 muna
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
½ l raparperinpaloja
sokeria

Valmistusohje

1. Survo banaani haarukalla. Sekoita survokseen jogurtti, muna ja sokeri. 2. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja kardemumma. Sekoita jauhoseos banaani-jogurttiseokseen nopeasti välttäen turhaa vaivaamista. 3. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan. Levitä päälle raparperinpalat ja sirottele niille hiukan sokeria. 4. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.