Banaanipiirakka

Lähettäjä Eija

Valmistusaika 20 min

Paistoaika 40 min

Annoksia pellillinen

Ääniä yhteensä: 352

Ainekset

  • 200 g voita tai margariinia
  • 4 kananmunaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 dl sokeria
  • 1 dl kauraleseitä
  • 2,5 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl vaniliinisokeria
  • 2 dl maitoa
  • 3 banaania

Valmistusohje

1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri.
2. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään (vehnäjauhot, leivinjauhe, kaneli, vaniliinisokeri ja kauralese)
4. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi ja lisää voi-muna-seokseen. Lisää myös kuivat aineet ja maito voi-muna-seokseen.
5. Kääntele seos tasaiseksi ja levitä taikina pellille. Paista piirakkaa 175-asteessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia.
6. Koristele muutamalla banaanisiivulla sekä vanilijakastikkeella ja nauti!