Banaaniletut

Lähettäjä Rosa

Valmistusaika 20 min

Annoksia 4

Ääniä yhteensä: 396

Ainekset

Lettutaikina
1 kpl banaani
2 kpl kananmunaa
0,5 tl vaniljasokeria
0,5 tl kardemummaa

Paistamiseen
2-3 rkl kookosrasvaa

Valmistusohje

Paloittele banaani muutamaan osaan ja siirrä banaani korkeaan muoviastiaan, jossa se on helppo survoa sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi.
Riko kananmunat astiaan.
Lisää vaniljasokeri ja kardemumma.
Surraa sauvasekoittimella tasaiseksi.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää pannulle rasva.
Kaada pannulle sopiva määrä taikinaa ja paista letut molemmin puolin kauniin värisiksi.
Tarjoilet letut lämpiminä esim. turkkilaisen jogurtin, baananisiivujen sekä marjojen kera.
Viimeistele annos vaikka laadukkaalla hunajalla.