Banaanikakku

Lähettäjä Sanna Kivimäki

Valmistusaika noin 1 tunti ja 15 min.

Paistoaika noin 1 tunti

Annoksia noin 20 palaa

Ääniä yhteensä: 338

Ainekset

150g voita
3dl sokeria
2 kanamunaa
3-5 banaania
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniliinisokeria
1 tl suolaa
1 ti leivinjauhetta
1 tl soodaa

Valmistusohje

- voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi
- lisätään kanamunat yksitellen
- pilkotaan banaanit taikinan sekaan
- kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään ne lopuksi taikinaan
- voitele kakkuvuoka ja jauhota se korppujauhoilla
- laita taikina vuokaan ja sitten uuniin
- paista kakkua uunin keskiosassa noin 1 tunti 175 asteessa

-kakku on hyvää sellaisenaan tai kakun voi halutessaan kuorruttaa vaikkapa suklaalla ja ravistella nomparellejä päälle