Banaanikakku

Lähettäjä Johanna

Valmistusaika 3 min

Paistoaika 60 min

Annoksia 15–20

Ääniä yhteensä: 424

Ainekset

  • 150 g margariinia
  • 3 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl kanelia
  • 3 banaania soseena
  • 1 dl suklaarouhetta

Valmistusohje

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja soseuta banaani hienoksi soseeksi.
Lisää vuorotellen seokseen banaanisose ja jauho-mausteseos huolellisesti sekoittaen.
Lisää lopuksi suklaarouhe.
Paista leivitetyssä kakkuvuoassa 175 asteessa noin tunti.