Banaanikakku

Lähettäjä Anne

Valmistusaika 30 min

Paistoaika 60 min 180 astetta

Annoksia 20–25

Ääniä yhteensä: 374

Ainekset

  • 150 g voita
  • 1 1/2 dl taloussokeria
  • 2 munaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl neilikkaa
  • 2 tl kanelia
  • 3 banaania

Valmistusohje

Huoneenlämpöinen voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisätään munat yksitellen.
Vatkaamista jatketaan kunnes seos on kuohkeaa.
Lisätään kuivat aineet.
Banaanit soseutetaan haarukalla ja lisätään seokseen.
Seos laitetaan korppujauhotettuun vuokaan.