Banaani-sitruunahärdelli

Lähettäjä Marjo

Valmistusaika 15–20 min

Annoksia 4–5

Ääniä yhteensä: 372

Ainekset

  • 5 kypsää banaania
  • 0,5 dl sitruunamehua(tai maun mukaan)
  • 200 g maitorahkaa
  • 3 dl vispikermaa
  • vaniljasokeria
  • sokeria
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa

Valmistusohje

Laita kuoritut, kypsät banaanit blenderiin.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Kaada seos kulhoon ja lisää sinne sokerit, tuorejuusto ja maitorahka.

Vaahdota vispikerma eri astiassa ja lisää muuhun seokseen.

Vatkaa nopeasti kaikki tasaiseksi.

Tarkista maku. Saa olla kirpakka, koska sitruuna tekee siitä ihanan raikkaan ja tuorejuusto mukavasti pehmentää maut toisiinsa kiinni.

Banaania voi paloa vielä annoksen päälle.